Beauty Tips

18:28

Nu sunt o specialista in make-up, dar in cei aproape doi ani de cand am folosit pentru prima oara produse cosmetice am descoperit cateva trucuri care iti accentueaza frumusetea naturala fara prea mare efort.

In primul rand sparcenele, care in ultimii ani au fost radical schimbate: gata cu sprancenele subtiri super pensate, se poarta sprancenele groase si idealul tuturor fetelor sunt sprancenele modelului Cara Deleving. Fiecare trebuie sa isi gaseasca forma de spranceana care o avantajeaza si sa renunte la pensatul excesiv. Anul trecut am descoperit cat de mult te pot schimba niste sprancene bine conturate. Pentru a face asta nu ai nevoie decat de un fard de sprancene culoare potrivita si o pensula subtire si usor inclinata. Cu miscari usoare se urmeaza forma naturala a sprancenei, astfel acoperindu-se toate spatiile albe si dand sprancenelor un aspect plin. Eu folosesc fardul de sprancene de la essence .
Bronzarea si iluminarea fetei sunt cu adevarat mici trucuri ale fetelor cu ajutorul carora isi pot pune in evidenta trasaturile fetei.Fardul brozant de culoare inchisa in diferite tonuri de maro(eu il prefer pe cel de la NYC in nuanta sunny) se aplica in zona pometilor chiar sub linia acestora astfel accentuand umbra naturala si dand impresia de pometi proeminenti. Fardul iluminator (eu le prefer pe cele cu nuante de argintiu sampanie ca cel de la oriflame the one illuskin blush in nuanta luminous peach) se aplica deasupra blushului pe pometi. Ador sa aplic un fard iluminator si in coltul inter al ochiului si sub spranceana, astfel ochii par mai mari.( imi place fardul crema de la maybelline color tatoo in nuanta eternal silver)

 1. essence eyebrow stylist set
2. NYC Smooth Skin bronzing face powder -720A sunny
3.maybelline color tatoo 24hr - eternal silver
4. oriflame the one illuskin blush - luminous peach
Astea au fost "trucurile" de make-up pe care le folosesc cel mai des, sper ca v-au placut, pupici Dana.

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out