last minute Easter gifts

18:11

Pastele se apropie cu pasi grabiti si cu siguranta, iepurasul are cateva cosuri de cadouri care nu sunt inca pline. M-am gandit sa vin in ajutorul lui si sa propun cateva cadouri mici, perfecte pentru cosuletul de Paste.

1.  Maybelline Color Tattoo sunt o idee foarte buna de cadou pentru o fata. Usor de folosit, fardurile crema adauga o culoare frumoasa pe pleoape fara sa le incarce. Sunt potrivite pentru un cadou de Paste, avand un ambalaj frumos si usor de asezat intr-un cosulet de Paste.
 2. Lumanarile parfumate sunt o alegere minunata pentru un cadou de Paste. Lumanarea Suddenly madame glamour o gasiti in Lidl.

 3. Pentru iubitorii de muzica, niste boxe portabile sunt cadoul perfect. Astfel poti sa iti iei muzica cu tine peste tot. Sunt usoare, iar calitatea sunetului este incredibila pentru marimea lor mica, numai buna pentru cosuletul iepurasului.
 4. Esarfe (newlook). Chiar daca iarna a trecut, esarfele sunt inca potrivite. Fie ca sunt in culorile pastelate ale primaverii, fie ca pastreaza clasicul model in carouri, esarfele sunt un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui, nici macar din cea a iepurasului de Paste.
 5. O rama foto este cadoul clasic care nu da gres niciodata. Fie ca are poze sau este una ca a mea din imagine diy aici rama foto va fi cu siguranta indragita.
 6. Decoratiuni de camera.  Orice decoratiune de camera este un cadou minunat. Pentru cosul de Paste m-am gandit la un umeras pentru  bijuterii, care e cu siguranta binevenit pentru o colectionara de accesorii.
 7. Inelele sunt pentru oricine. Cu siguranta fiecare are un inel de care nu se desparte niciodata. Iepurasul trebuie doar sa aleaga modelele preferate ale viitorului posesor si ca sa fie sigur ca inelul va fi masura potrivita poate sa ia unul reglabil.
 8. Un cadou handmade. Tatal meu si-a descoperit acum ceva ani pasiunea pentru origami, iepurasul din poza fiind reusita lui. Si uite asa un cadou in care s-a investit timp si munca va fi mereu apreciat.
 9. Nimeni nu are suficiente huse de telefon. Este o idee buna sa se strecoare si o husa de telefon in cosuletul iepurasului.
10. Timp. Ce cadou mai frumos poate aduce iepurasul, decat timpul petrecut alaturi de cei dragi ? Nu uitati ca adevaratul cadou vine din suflet nu din buzunar.

Sa aveti un Paste fericit, si sa gasiti tot ce v-ati dorit in cosuletul iepurasului. Daca vreti inscrieti-va pe site si dati follow blogului pe bloglovin'.
Va pup, Dana

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Hello! I just nominated you for the Liebster Award :) Here's the link:
    http://ginaglowacki.blogspot.com/2015/04/11-fun-facts-and-liebster-award.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey! I just wanted to let you know I nominated you for the Liebster Award tag! You can read more about it here: http://immariav.blogspot.com/2015/04/liebster-award.html
    Let me know when you answer the questions because I would love to read them! Have a nice day :)

    Maria

    RăspundețiȘtergere

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out