favorite TV series

12:57

Daca tot se apropie vacanta si cu siguranta tinerii vor lua laptopul in brate si se vor uita toata ziua la filme si seriale, m-am gandit sa fac o lista cu 5 dintre serialele mele preferate.
5. Arrow(Arcasul) serialul online 


Serialul este o ingemanare de aventura, drama si mister. Dupa ce Oliver Queen a fost naufragiat timp de 5 ani pe o insula pustie, s-a intors acasa si vrea sa devina eroul orasului sau. Astfel, Arrow este un serial cu supereroi, bazat pe seria de benzi desenate cu acelasi nume.

4. The vampire diaries (Jurnalele vampirilor)serial online aici
Nu cred ca mai este nevoie de descriere pentru acest serial incununat numai de succes. Dar, daca nu ati mai urmarit pana acum TVD, serialul este bazat pe viata Elenei Gilbert care se indragosteste de vampirul Stefan, dar aparitia fratelui acestuia Damon aduce o intorsatura drastica evenimentelor. Pe parcursul celor 6 sezoane serialul se dezvolta patrunzand din ce in ce mai adanc in viata personajelor principale.
3. Sherlock Holmes
Serialul este o adaptare televizata a celebrelor romane cu acelasi nume scrise de Sir Arthur Conan Doyle. Sherlock si Watson sunt personaje contemporane noua, locuitori ai Londrei moderne si asemenea originalului au o groaza de mistere de rezolvat. Impresioneaza geniul criminalist al lui Holmes si umorul adus de doctorulWatson, care desi este luat mereu peste picior ii ramane fidel prietenului sau.

2.The Originals serial online aici
Serialul isi are originile in TVD, personajele aparand prima data in acest serial de succes, apoi in urma reactiei pozitive a publicului s-a lansat un nou serial dedicat numai vampirilor originali. 
1. Merlin serial online aici
Serial inceput in 2008 si terminat in 2013 urmareste viata servitorului regelui Arthur, Merlin, care descopera ca are puteri magice. Intr-un tinut in care magia este interzisa Merlin trebuie sa isi ascunda talentul si sa il protejeze pe viitorul rege, in mainile caruia este destinul Camelotului. Cel mai bun serial medieval, perfect pentru o seara in familie Merlin este o combinare de aventura, drama si comedie.
Acestea sunt serialele mele preferate, mi-ar placea sa le stiu si pe ale voastre. Nu uitati sa va inscrieti pe site pentru ca o sa urmeze niste postari interesante pe care le am deja in plan. Sper ca v-a placut ca am schimbat putin subiectele obisnuite ale blogului(beuty&fashion).
Va pup, Dana :*

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out