boho chic OOTD

21:02




pantaloni: pullandbear
camasa: stradivarius
palarie: stradivarius
pantofi: pullandbear

In sfarsit s-a incalzit afara si am putut sa port blugii boyfriend kaki. Abia asteptam sa ii imbrac pentru ca sunt extrem de comozi si foarte la moda. In ultima perioada m-au tot inspirat look-urile boho, gen festival. Toata lumea a furat cateva idei de la marele festival Coachella. 
Si eu am aranjat mai multe outfituri cu fuste lungi si rochii, dar pentru ziua de azi am ales look-ul boho chic cu elemente edgy. 
Camasa este foarte bohemian, cu dantela si nasturi, iar palaria completeaza perfect lookul.
Pantofii tip "ugly shoes"  au luat cu asalt toate magazinele fie ca sunt plini, tip sanda ca ai mei, negri, maro sau orice alta culoare. Moda e mereu schimbatoare si ce imi place cel mai mult cand vine vorba de tendinte este ca nu exista tentinte... Fiecare poarta ce vrea si ce ii place si atata timp cat te simti bine si iti exprimi personalitatea prin haine poti purta orice.
Imi place la nebunie ca se intoarce moda anilor 70' ca se intoarce stilul grunge al anilor 90' si ca se combina cu elementele moderne. 
     Sper ca v-a placut OOTD de azi! Nu uitati sa apasati butonul "inscrieti-va pe site" ( daca sunteti pe versiunea mobil a site-ului apasati "versiunea web" in partea de jos a ecranului )
     Abia astept sa se incalzeasca mai mult afara ca sa pot sa fac un lookbook cu outfituri de festival, daca vreti sa fac lookbook-ul comentati la postare sau inscrieti-va pe site,
va pup, Dana :*
                                             

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Dana,pe langa ca esti o fata minunata ai si un talent in a scrie foarte mare,esti si o prietena foarte buna♥ continua, imi place ceea ce faci♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww ma bucur ca iti place ❤️ Te pup miss u 😍😍

      Ștergere

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out