Legend Boho Statement Necklace

18:56


Whoever is happy will make others happy.

 – Anne Frank

Use code petitmonde00 to get 10% off on Happiness Boutique 
 Legend Boho Statement Necklace:HERE
Shop the look:
blouse:Bershka
trousers: Zara
boots: Stradivarius
necklace: HERE

Colierele mari sunt de multe ori dificil de asortat si majoritatea aleg sa le poarte sub gulerul camasii sau deasupra unui tricou simplu.
Colierul pe care l-am purtat se numeste  Legend Boho Statement Necklace (link aici), poate de aici s-a inspirat si tinuta mea. Bluza cu ciucuri si banuti, blugii evazati si palaria formeaza tinuta boho perfecta. 
Accesoriile sunt cele mai importante cand vorbim de outfit-uri bohemian, iar colierul de la Happiness Boutique este alegerea perfecta. Micile detalii sunt incredibile, iar pietrele se potrivesc perfect cu montura argintie. 
Sunt atat de multe moduri in care poti purta un astfel de colier, accesoriul care garanteaza un look ce nu va scapa neobservat.
Aici gasiti o multime de coliere superbe, iar daca folositi codul petitmonde00 aveti un discount de 10% la achizitionarea oricarei comezi de cel putin 19 ,  livrarea este gratuita si rapida.  Happiness Boutique tine un concurs bilunar, daca vreti sa va inscrieti si sa castigati unul din minunatele lor coliere tot ce trebuie sa faceti este sa dati click aici si sa va inscrieti cu adresa de mail. Happiness Boutique are multe surprize pregatite pentru cumparatoare, la fiecare achizitie si nu numai; scrie un scurt review, fa o poza si da-i share si te vei umple de puncte care mai apoi se vor transforma in cadouri speciale. 
Nu uitati sa folositi codul petitmonde00 si sa beneficiati de reducere. 
Spor la cumparaturi, va pup,
Dana :*

Happiness Boutique imparte... fericire!



You Might Also Like

1 comentarii

  1. Cute necklace!!

    xo
    Allie
    https://alliesfashionalley.com/2016/08/the-trendy-sparrow-fitness-lookbook/

    RăspundețiȘtergere

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out