10 Basic Fashion Staples (part 1)

23:34


Azi m-am gandit ceva timp la ideea de fashion staples, adica la hainele pe care eu le consider absolut necesare in garderoba mea. Desi la inceput mi-a fost foarte greu sa aleg, in cele din urma am ramas cu 10 articole pe care le consider indispensabile. 
Am zis de ce sa nu pun o postare despre aceste 10 fashion staples? 10 articole sunt cam mult asa ca o sa  impart postarea in 2 parti, cate 5 articole in fiecare.
In timp ce ma uitam in dulap am incercat sa aleg hainele si accesoriile in jurul carora mi-am "cladit" garderoba, adica m-am concentrat pe articolele basic pe care oricine ar putea sa le poarte.
1. Blugii rupti
blugi: Zara
blugi:Zara
blugi: Pull&Bear
Blugii rupti sunt un trend vechi de cand lumea as putea spune. Desi nu imi plac blugii stramti si rupti, blugii boyfriend distrusi imi plac la nebunie. Am observat ca de fiecare data cand caut o pereche de blugi ma duc direct la blugii rupti stil boyfriend. Fie ca ma duc la cumparturi sau ziua in oras, fie ca merg la un eveniment sau la o petrecere seara, blugii rupti sunt alegerea mea. Merg perfect cu un tricou si niste pantofi sport pentru un look relaxat, iar asortati cu o camasa, un sacou si niste pantofi cu toc sunt look-ul smart casual perfect.
Ador sa indoi blugii rupti,mi se pare ca adauga un element nou look-ului in special cand port pantofi cu toc.

2.Geaca din denim 

 geaca: New Look
geaca: Madelia
Pentru mine geaca din denim este cea mai practica geaca. Mereu aleg o geaca din denim cand nu stiu ce sa iau deasupra unui outfit. 
Gecile din denim sunt piese casual, asta inseamna ca poti sa o pui peste o rochita sau peste un outfit dress up, ca sa para mai relaxat, perfect pentru un suc cu prietenele in oras. Tind sa port stilul oversize, adica geaca sa fie larguta si mare,dar gecile scurte de blugi nu se demodeaza niciodata.

3.Geanta neagra
 geanta: Stradivarius
 rucsac: H&M
Nici nu ar trebui sa mai vorbesc despre geanta neagra pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre voi are macar una. In primul rand cum se zice "negru merge la orice" si asa este, asa ca o geanta neagra se va asorta cu orice tinuta. Preferatele mele sunt cele doua de mai sus, pe prima probabil ati m-ai vazut-o in postarile mele pentru ca mereu cand ies in oras o iau cu mine. Daca gentile nu te pasioneaza un rucsac negru este o alternativa.

4.Fusta midi
fusta: Pull&Bear
fusta:Stradivarius
 fusta: croptown
Daca o sa port fusta la o petrecere sau la o plimbare in oras cu siguranta voi alege o fusta midi. Ma bucur enorm ca acest trend din anii 60' -70' a revenit. Fusta creion este cea stramta si se potriveste la un eveniment. Fusta midi larga este absolut superba. Feminina si stilata te simti minunat in fusta midi larga si pot spune ca se potriveste oricarei varste pentru ca si mama mea are una la fel pe care a incorporat-o in stilul ei si arata super. Fusta midi balerina este de departe preferata mea. Cand am vazut- o in magazin cu prietena mea Gabriela am alergat la ea la propriu. O ador si mi se pare ca imi descrie perfect stilul vestimentar. Imi place sa o port fie cu pantofi cu toc fie cu pantofi sport astfel transformand-o din dress up in casual.

5. pantofi sport albi

Am cautat o pereche de nike-uri albi de atat timp ca nici nu-mi aduc aminte, iar acum in sfarsit ii am. Adidasii albi merg cu orice si cand spun orice vreau sa zic absolut orice, de la fuste, la rochii, la blugi, la pantaloni scurti,pantofii sport albi ofera outfitului tau look-ul acela gen tumblr. 

Multumesc pentru momentele petrecute citindu-mi blogul. Nu uitati sa va intoarceti  maine sau poimaine pe blog pentru partea a doua a postarii. Inscrieti-va pe blog,dati like paginii de facebook si subscribe canalului de youtube,daca vreti si daca va place ce fac.
Va pup, Dana :*

You Might Also Like

2 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out